Free crochet pattern · Poncho

Lacy Day Poncho

 

English below ↓

Lacy Day Ponchon är en löst virkad poncho i det supermjuka garnet Scheepjes Eliza (färg 232 på bilden ovan) från Favoritgarner. Endast tre nystan Eliza behövs till denna luftiga poncho och det finns många vackra färger att välja bland, både solida och melerade. Jag har använt virknål 5,5 mm men använd gärna en större virknål om det är svårt att hålla masktätheten lös och luftig. Mer information hittar du i mönstret längre ner på sidan.

The Lacy Day Poncho is a loosely crocheted poncho made with the super soft Scheepjes Eliza yarn from Favoritgarner. You only need three skeins to make this lacy poncho and there are many pretty colours to choose from, both solid and mixed ones. I used hook 5.5 mm but please use a bigger size if it is hard to keep the tension loose. More information is provided in the pattern further down the page.


annavirkpanna1

Denna härliga Lacy Day Poncho är virkad av Anna Nilsson som står bakom den inspirerande bloggen AnnaVirkpanna. Här har också Scheepjes Eliza använts men i färgen 223.

This lovely Lacy Day Poncho is made by Anna Nilsson that is behind the inspiring blog AnnaVirkpanna. She also used  Scheepjes Eliza but the colour 223.


Jag lägger ner mycket tid och kärlek både på att arbeta fram och skriva mina mönster, så om du använder mina mönster och lägger ut på sociala medier önskar jag att du länkar eller hänvisar till min blogg https://mijocrochet.se samt använder #mijocrochet och #lacydayponcho ❤ Mönstret får endast användas för privat bruk, copyright Mijo Crochet.

I spend alot of time and love in creating and writing down my patterns, so please, if you use my patterns and post pictures in social medias link or refer to my blog http://www.mijocrochet.se and use #mijocrochet and #lacydayponcho  ❤ This pattern is only for personal use, copyright Mijo Crochet.

Mönster / Pattern
Svenska: Lacy Day Poncho
English (US terms): Lacy Day Poncho
Portuguese: Lacy Day Poncho

 

23 thoughts on “Lacy Day Poncho

 1. Your poncho is beautiful and exactly what I was looking for to use up some yarn I purchased for a poncho. Thank you very much.

  Like

 2. Congratulation on your first Poncho. It’s very nice. I’m going to make this.
  QUESTION…may I have your permission to share this pattern with my crochet group and my cancer group?
  Thank you for sharing.

  Like

 3. Once again, I say, “Thank You So Much”. Wish I had found this earlier as I am limited for time and have already made a gift for my awesome granddaughter-in-law. Will make this one for a later day; would love one myself. It is so, so beautiful.
  God Bless,

  Like

 4. I love this poncho! Is it possible to add some length to it? If so, how would you recommend I do so? I’m making this as a gift for my best friend and she wants to be about to cover her butt entirely.

  Like

 5. Hej! Vilket härligt mönster, tack för att du delar med dig! Jag bor i Finland och har inte lyckats hitta garnet du använt. Funderar på om det skulle fungera med Secret Garden, givetvis med större nr av virknålen. Vad tror du? Tacksam för svar!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s