Crochet pattern / Virkmönster · Free Pattern / Gratismönster · Hexagons / Hexagoner · Scrapyarn / Restgarner

Painted Flower Hexagon

Äntligen är mönstret klart till Painted Flower hexagonen! Denna hexagon är tät och passar bra till filtar, kuddar och väskor till exempel. Mönstret består av diagram samt bilder på varje varv och vart smygmaskorna på ovansidan ska sättas.

Finally the Painted Flower Hexagon pattern is done and ready for release! This is a solid hexagon suitable for blankets, cushions and bags etc. This pattern is made of charts and pictures of each row and where to put the surface slip stitches.


Till dessa hexagoner använde jag garnet Scheepjes Cotton 8 (färger: 717, 718, 719, 663, 665, 711, 501 och 515) från Favoritgarner och virknål 3.0 mm. Såklart kan dessa hexagoner göras i vilket garn man vill beroende på ändåmål.

For these hexagons I used the yarn  Scheepjes Cotton 8 (colour: 717, 718, 719, 663, 665, 711, 501 och 515) from Favoritgarner and hook 3.0 mm. You can use any yarn for these hexagons depending what you will use them too.


Mönster / Pattern:

Vill du stötta mitt arbete som virkdesigner, bjud mig på en kopp kaffe 🙂
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee 🙂
kofi4

 

Svenska: Painted Flower hexagon
English (US): Painted Flower hexagon
Dutch: Painted Flower hexagon

IMG_2448


Jag lägger ner mycket tid och kärlek både på att arbeta fram och skriva mina mönster, så om du använder mina mönster och lägger ut på sociala medier önskar jag att du länkar eller hänvisar till min blogg mijocrochet.se och använder #mijocrochet  ❤

I spend alot of time and love in creating and writing down my patterns, so please, if you use my patterns and post pictures in social medias link or refer to my blog mijocrochet.se and use #mijocrochet  ❤


 

18 thoughts on “Painted Flower Hexagon

  1. Thank you so very much; you are a most gifted young lady and generous, too, by sharing this gorgeous pattern with us. My our Lord continue to bless, inspire and guide you,
    Eve

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s