Christmas Decorations · Crochet pattern · For Your Home · Free Pattern · Scrapyarn

Christmas Tweets

20171117_191326

Idag bakom lucka 15 i Stitchbloggers Julkalender gömmer sig denna lilla Fågel. Mönstret som jag kallar för “Christmas Tweets” finns publicerat i tidningen LAND vilket gör dagens mönster extra speciellt.  I garnpaketet från Favoritgarner finns det garn till fem stycken fåglar som med fördel stärks med lim. Hur du stärker med lim beskrivs i mönstret, samt vilket garn och vilka färger som ska användas.

Today behind door 15 in the Stitchblogger’s Advent Calendar this little bird is hiding. I call this pattern “Christmas Tweets” and the Swedish pattern is published in the paper LAND which makes this extra special. In the yarn kit from Favoritgarner there is yarn to make five birds. I recommend to starch this bird with glue. How you do this is described in the pattern along with what yarn and colours to use. 

Mönster / Pattern

Vill du stötta mitt arbete som virkdesigner, bjud mig på en kopp kaffe 🙂
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee 🙂
kofi4

 

Svenska: Christmas Tweets
English (US terms): Christmas Tweets
Slovak: Christmas Tweets

Jag lägger ner mycket tid och kärlek både på att arbeta fram och skriva mina mönster, så om du använder mina mönster och lägger ut på sociala medier önskar jag att du länkar eller hänvisar till min blogg http://www.mijocrochet.wordpress.com samt använder #mijocrochet och #christmastweets ❤ Mönstret får endast användas för privat bruk, copyright Mijo Crochet.

I spend alot of time and love in creating and writing down my patterns, so please, if you use my patterns and post pictures in social medias link or refer to my blog http://www.mijocrochet.wordpress.com and use #mijocrochet and #christmastweets  ❤ This pattern is for personal use only, copyright Mijo Crochet.


 

13 thoughts on “Christmas Tweets

  1. Very pretty. I’d love to do one facing the other way too (so they’re looking at each other) but not clever enough to know how to adapt the pattern to do that. Any chance you could do that please? 😀

    Like

  2. I need the bird pattern for a wedding. I have been everywhere and can’t find the pattern. I will gladly pay for it if you would direct me to it please and thank you

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s