Accessories / Accessoarer · Free crochet pattern · Wrist warmers / pulsvärmare

Odella wrist warmers / Pulsvärmare

Jag är en av dom som använder pulsvärmare utan hål för tummen när jag virkar. När händerna blir kalla blir fingrarna stela och arbetet flyter inte på som vanligt. Idag tänkte jag dela med mig av mönstret på Odella pulsvärmare som virkas i två färger utan att klippa av garnet mellan varven. 

I’m using wrist warmers without thumb holes when I crochet because when my hands get cold my fingers get stiff and I can’t crochet as smooth as normal. Today I’m going to share the pattern of my Odella wrist warmers that is crocheted with two colours without cutting the yarn between the rows.

Till pulsvärmarna ovan har jag använt garnerna Scheepjes Merino Soft (färg 630 och 637)  och Scheepjes Secret Garden (färg 735 och 731) ett nystan av varje färg vilket räcker till två par i motsatta färgsättningar. Bägge garnsorterna finns hos Favoritgarner. Hur du kan anpassa storleken på pulsvärmarna finns beskrivet i mönstret.

For the wrist warmers above I have used the yarns Scheepjes Merino Soft (colour 630 and 637)  and Scheepjes Secret Garden (colour 735 and 731) one skein of each colour which is enough for two pairs with opposite colour combos. How you customize the size of the wrist warmers is described in the pattern.


IMG_8584

Till dessa Odella pulsvärmare har jag använt rester av garnerna Scheepjes Spirit (färg 304) och Scheepjes Stone Washed (färg 803) och virknål 4.0 mm. Hur du kan anpassa storleken på pulsvärmarna finns beskrivet i mönstret.

I made these Odella wrist warmers with leftovers of Scheepjes Spirit (colour 304) and Scheepjes Stone Washed (colour 803) and hook 4.0 mm. How you customize the size of the wrist warmers is described in the pattern.


Om du lägger upp bilder på dina Odella pulsvärmare i sociala medier använd gärna #mijocrochet och #odellawristwarmers så att jag kan hitta och se dina bilder  ❤

Please use #mijocrochet and #odellawristwarmers if you post pictures of your Odella wrist warmers in social medias  ❤


Mönster / Pattern:
Svenska: Odella Pulsvärmare
English/US terms: Odella Wrist warmers

Jag lägger ner mycket tid och kärlek både på att arbeta fram och skriva mina mönster, så om du använder mina mönster och lägger ut på sociala medier önskar jag att du länkar eller hänvisar till min blog och använder #mijocrochet  ❤ Mönstret får endast användas för privat bruk, copyright Mijo Crochet.

I spend alot of time and love in creating and writing down my patterns, so please, if you use my patterns and post pictures in social medias link or refer to my blog and/or use #mijocrochet  ❤ This pattern is only for personal use, copyright Mijo Crochet.

 ❃ ❃ ❃


6 thoughts on “Odella wrist warmers / Pulsvärmare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s