Accessories / Accessoarer · crochetshawl · Free crochet pattern · Sjal / Shawl

City Sjalen / City Shawl

English below ↓

För ett litet tag sedan fick jag äran att provvirka denna fantastiskt fina sjal designad av Erika bakom FingersCroched. Sjalen heter City sjal och har formen av en långsmal triangel vilket gör den lätt att vira runt halsen när snålblåsten härjar. Designen är riktigt smart och du börjar i den övre kanten och virkar ner mot spetsen, därefter virkas den vackra kanten. Jag använde garnet Scheepjes Wanderlust från Favoritgarner i färgen 452 Lake Louise, det vill säga ett av garnen som rekommenderas till just detta mönster. Såklart kunde jag inte låta bli att sätta tofsar i ändarna. Här finns en minitutorial hur jag gör mina tofsar.

Mönstret till City sjalen hittar du här hos FingersCroched.

A little while back I got the opportunity to crochet this absolutely beautiful shawl before the pattern release. It has the shape of an elongated triangle and is perfect to wrap around your neck when the wind gets chilly. This beauty is called the City Shawl and is designed by Erika behind FingersCroched. It’s a smart design where you start from the upper edge and work your way down to the tip, then you make the delicate border. I used the yarn Scheepjes Wanderlust from Favoritgarner in the colour 452 Lake Louise, one of the yarn suggested for this pattern. Also I could not help myself, so I added some tassels to the corners. Here you can find a mini tutorial how I make my tassels.

To get the City Shawl pattern, visit FingersCroched.

IMG_8277

 


 

4 thoughts on “City Sjalen / City Shawl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s