Accessories / Accessoarer · Free crochet pattern · Väskor / Bags

Hummingbird

English below ↓

Det är verkligen nätkassarnas tid just nu, de ses överallt i sociala medier och det är ett vimmel av olika storlekar och mönster. Jag fastnade för Helenas nätkasse Hummingbird som har en bra mellanstorlek och vackra detaljer. Mönstret hittar du på Helenas blogg, pysselofix.com. Direktlänk till mönstret finns här

Jag använde garnet Scheepjes Linen Soft (färg 622) och virknål 3.5 mm, som rekommenderas i mönstret. Linet i garnet ger en fin stadga till väskan vilket jag gillar. Linen Soft finns i 33 olika fina färger och kan köpas hos Favoritgarner

Currently string bags are all over in social medias, all with different sizes and shapes. When I saw Helena’s bag “Hummingbird” I knew that’s the one for me. The medium size and the beautiful details really appeal to me. You can find this pattern in english on Helenas blog, pysselofix.com. If you like to go directly to the pattern click here.

I used the yarn Scheepjes Linen Soft (colour 622) and hook 3.5 mm as recommended in the pattern. The linen makes the bag a little more firm which I like. There are 33 different colours of Linen Soft to choose from and you can buy it from Favoritgarner. For international shipping please e-mail to info@favoritgarner.se.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s