Sjal / Shawl

Dragonfruit

(English below)

Dragonfruit-sjalen är designad av Knot Theorist Designs och kan hittas på Ravelry. Mönstret kostar 6.25 USD men är väl värt pengarna då det är helt genialiskt. Sjalen virkas i tre sektioner och varje sektion kan göras hus stor eller liten man vill så vilket garn och virknål du använder är helt upp till dig. En detalj som jag älskar i den här designen är den “lilla kragen” av smygmaskor som lägger sig runt nacken. Jag har använt garnet Scheepjes Soft Fun Aquarel (färg 805) från Favoritgarner och nål 5.0 mm. Endast tre nystan gick åt till en stor sjal! Soft Fun är ett blandgarn med 60% bomull och 40% akryl vilket gör det väldigt mjukt och lätt. Just Soft Fun Aquarel har mjuka färgskiftningar som gör färgen mer levande vilket jag gillar.

The Dragonfruit shawl is designed by Knot Theorist Designs and can be found at Ravelry. You can buy this pattern for 6.25 USD and is well worth the money since this pattern is genious. The shawl is crocheted in three sections wich you can alter the size of as you like, and the pattern still ends up right. That means you can use any yarn and hook and customize the shawls size. One detail I love with this shawls is the “neck” that is made of slipstitches, very beautiful. I used the yarn Scheepjes Soft Fun Aquarel (colour 805) from Favoritgarner and hook 5.0 mm. To make this big shawl I only needed three skeins! I really like the soft changes in colour of the Aquarel yarn and it’s so light and soft since it’s made of 60% cotton and 40% acrylic.


 

4 thoughts on “Dragonfruit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s